Hoppas

Maya har nyss åkt iväg för att jobba. Patrik åkte för en timme sedan och kvar ensam med hundarna är jag..
Uppe i tid och har faktiskt käkat frukost.
Maya var gullig nog att gå ut med hundarna i morse eftersom jag ska ha dem hela dagen.
Ikväll blir det kanske surströmming för Patrik och Nyström.. Jag och Maya får hitta på ngt annat att äta då surströmming är vidrigt...

Tog ett par öl med Nyström och Maya igår så det blev ganska sent men konstigt nog vaknade jag kl 6.00 av panik och trodde att kl vad 8.00 så att både Patrik och Maya hade kommit försent. Samt att jag pekade med mitt pekfinger av någon anledning..?

Blir ev en vända till Mamma imorn bitti om vi får låna bil.
Skulle ha vart ut till Gustafs också då Helen bad mig komma ut och även vart och hälsat på fina Anna-Karin!
Men då bilen är paj så går det inte och imorn om vi får låna bil så hinner jag inte det då det tar två timmar att åka ner till Tierp sen ska vi vara där en stund för att sedan åka hemåt igen. Hade velat träffa mina gamla vänner också men vi får se vad det finns tid till.
Ska köpa bil av bror min så när jag gjort det kan jag åka ner och vara kvar betydligt längre och hinna med att träffa mina vänner och umgås mer med familjen!

Bror min har en saab 9000- 95 så den ska vi kika på! Känner mig så fastlåst utan bil nu när man haft det ett tag.
Hade ju haft min VOLVO också om jag var smart nog att tänka på det när jag lämnade den där. För teoretiskt sätt så är det min då jag betalade mest på den.. Sen skiter jag i om han tankade osv för jag jobbade och slet på lekland utan lön så allt jämnar ut sig!!!

Kommer ha så där jätte långtråkigt idag igen.. Som vanligt. Men idag jobbar Patrik sin sista dag och börjar inte förrens nästa fredag eller lördag. Dock uppe i Färnforsen så han kommer inte hem förrens sent på kvällen men han är ju "långledig"!!! Synd bara att man inte hade bil nu så hade vi kunnat hitta på massor. Vi skulle ha vart till Furuvik också men det får bli nästa vända till Tierp!

Om vi ska åka imorn(vid lån av bil) så dricker jag inget idag men blir vi inte att åka ska jag ta mig några öl och ngn long drink! Kanske en Minttu eller två också ;)

Väntar på svar från sökta arbeten och ska söka fler idag. Problemet är Lotta.. Får jag också jobb så vet jag inte vart vi ska göra av henne under dagarna, då hon inte klarar av att vara ensam.. Och jag vägrar att ge bort henne för det är min bebis.
Men det löser sig när den frågan tas upp igen och om jag nu får ngt jobb. Är så jävla svårt att få jobb nu och ångrar mig till 1000 att jag hoppas av skolan för hade jag stannat kvar kanske jag hade haft ett jobb i dagens läge.

Människor gör dumma saker och självklart får man alltid ångra det. Det kommer att hemsöka en för resten av sitt liv.

Men på ngt sjukt sätt så löser det sig alltid ;)


RSS 2.0