Luktat häst

Har äntligen haft orken att ta mig ut till stallet och möjligheten också..
Träffat min stjärna Abbey Stone som såg fin ut och verkade må bra. Men han vill inte fortsätta tävla med henne utan avla på henne i stället vilket jag tycker är synd då hon har kvar att ge på travbanorna!
Avlingsvärde har hon ju helt klart.

Ska även ut dit ons,tors,fre,lör och sön för att ta hans om fina Svenne!
Så blir att lukta häst i några dagar men det gör mig ingenting!

Sluta rökandet går väl hyffsat bra tycker jag! ;)

Nej in i duschen och ut med vovven!
//Elin

Russin

Har badat så otroligt mycket på sista tiden så jag är som ett russin!
Men det är så skönt nu när man har bil att bara åka ut med vännerna och ligga och plaska i vattnet!

Nisse som vi fått låna bilen av skulle ha åkt till österriket igår men när han kom ner till Arlanda så var allt stängt så han fick vända och åka hem igen.. Stackarn. Han provar idag igen så får vi se om han kom ner i tid denna gång =)
 
Sitter och dricker kaffe och skriver med finaste Paula Persson!!! Som jag senare ska fälja med ut till stallet!!! Så min hästabstinens lägger sig lite igen! Saknar stallet så otroligt mycket och måste snart ut och hälsa på Abbey och prata med Leif!

Längtar tills Patriks syster och hennes man får klart med stallet i säter..Så kan jag flytta dit Abbey sen när jag ska ta tillbaka henne i Januari.

Nej nu ska jag käka något sedan hämta Patrik för att åka till af...

//Elin

Dagens

Dagen började med att skjutsa Patrik till jobbet för att sedan åka och släppa Lotta vid regementet!
Åkte sedan hem och sov en stund sedan bar det av till Medväga för att hälsa på Eija! Dammsög lite samt plockade ur diskmaskinen och åt en god kyckling sallad med fetaost med mangoraja sås till! :)

Sen vid två tiden åkte jag och käkade lunch på Mat O Potatis, lappskojs och raggmunk ;)
Sen när Patrik slutat åkte vi förbi vid Nyström för att se om han skulle ut och tvätta i Medväga men lilla Nisse Pisse hade en MYCKET bättre idé! Så vi packade in oss i bilen åkte hem och hämtade lite saker och sedan bar det av till Gimmen där det fanns den finaste badplatsen med det klaraste vattnet jag någonsin sett!
Så vi låg och plaskade i vattnet i över 1 1/2 timme!!! Hur jävla skönt som helst!

Lotta fick bada hon med och svansen gick som en propeller när jag kastade ut en VÄLDIGT stor pinne till henne som sedan skönk så hon simmade förbrylt runt i cirklar.
Åkte sedan till kvarnsveden och käkade pizza och nu sitter vi hemma och ska kika på Avatar The last airbender och lägga oss för att sova! Ska upp tidigt imorn.
Hoppas att mina pengar trillar in imorn annars blir jag icke glad!

Eventuellt Tierp i helgen men det beror helt på när mina pengar kommer...

Godnatt och sov gott!

Woho!!!

Idag när Patrik slutat jobbet gick vi för att hälsa på Nyström!
Och snällaste Nyström hade en väldigt smart och snäll idé!

Att hämta hans bil uppe i Medväga som hans syster brukar ha. Och han lånade ut den till oss!!! Eftersom han själv inte har något körkort så fick vi låna den, nu på obestämd tid! Så himla skönt!
Och innan vi hämtade bilen bjöd han oss båda på lunch på Sushi Lovers!!!
Patrik och Nisse tog sushi jag höll mig till kycklingspett med saffrans och vinäger ris vilket var hur gott som helst.
Sen när vi hämtat bilen var vi och hälsade på hans pappa i Medväga sedan neråt stan igen. Lämnade av Nisse för att sedan åka och handla på coop och efter det så åkte vi ut till Långsjön och släppte Lotta!

I morgon ska jag upp TIDIGT för att skjutsa Patrik till jobbet och sedan eventuellt åka ut till Gustafs för att hälsa på Helen och Esa.. Hon ville så gärna att jag skulle komma dit någon dag med Lotta så vi kunde träffas och prata lite,saknar henne otroligt mycket och Esa med. Men mest av alla saknar jag flickorna(Amelie,Nathalie o Felicia) och Gustav!

Tack Nyström för att jag vi får låna din bil!
Det är till stor hjälp nu när Audin står där den står!


//Elin


Funderar

Jag har kommit fram till att jag har en hel del att fundera på framöver.
Jag vill inte gå hemma resten av mitt liv,ligga i soffan titta på tv eller surfa.
Jag vill göra något med livet!
Jag behöver ha ett jobb! Men det finns inga lediga som passar!

Maya och jag var och tog årets första dopp i Dammsjön häromdagen. Hundarna var självklart med och vi hade skoj och det var skönt att bada fast att Lotta försökte dränka Ozzy... ;)

Blev sjuk i Måndags igen men denna gång klarade jag mig undan halsont,feber,lunginflammtion,blodförgiftning och sjukhuset så jag är ganska nöjd ändå eftersom jag nu börjar bli frisk!

Nu får min bil ta och bli klar någon gång! Jag vill kunna åka någonstarns. Ner och hälsa på familjen! MEN problemet är att när bilen är klar så måsta jag på något vis få hit mina sommardäck som ligger i broderns garage i Tierp. 15 MIL härifrån!
Men som jag alltid brukar säga: DET LÖSER SIG!

RSS 2.0