Hönsmamma?

Nej inte en hönså mamma. Utan en hästmamma blev jag natten till igår då Abbey fölade!
Jag och Paula var ut till stallet igår eftermiddag då stallägaren ringde mig i början av veckan för att påpeka om att jag hade saker kvar i stallet(bara två år efter att jag flyttat därifrån!) eftersom det ska flytta in nytt folk.

Stallägaren kommer till stallet och frågar om jag vill se lillen. Jag förstår ingenting och frågar chockat om hon har fölat.. Ja säger han och påstår att han som lånar Abbey utav mig har skickat ett sms men det har han inte,så om jag inte varit ut igår så hade jag inte fått veta det!!!

I allafall när vi går in till boxen fylls mina ögon med tårar när jag ser det lilla livet. Ett mörkt nätt litet sto..
Sen blev jag förbannad när jag såg Abbey! Hon såg så hemsk ut stackarn!!! Sådana hemska tovor i manen som jag kommer att få lov att klippa bort sen.. Och hovarna var långa.. Han som har henne nu har totalt struntat i henne och bara väntat på det stackars lilla fölet..

Jag ska prata med honom om detta och höra vad han har att säga..
Senare åkte jag och Paula till Torsångs café och satt oss och fikade. Vi började prata en massa och jag var nedstämd då jag tänkt på Abbey och ville ha henne därifrån men jag kan inget göra just nu.. Men sen pratade vi om clowner och började skratta och vi kunde verkligen inte sluta. Tårarna sprutade och vi verkligen asgarvade!!! Vi hade det så himla roligt och mysigt så vi satt där i nästan två och en halv timme!!

Sen åkte vi upp till bergebo och satt oss där och tog några cigg. Sen skjutsade jag hem henne men innan hon klev ur bilen kom det en till skratt attack!! Idag känns det i magen att man har skrattat,haha!

Just nu sitter jag och kikar på tv då Patrik nyss åkt till jobbet.
En ensam midsommar blev det detta år men det gör inte så mycket.. Kan vara bra att ha en nykter midsommar också!

Paula kanske kommer hit lite senare och då blir det ju betydligt roligare!

Trevlig midsommar på er!

RSS 2.0