Snart dags

Nu har jag tagit god tid på mig idag.. Gick upp kvart i sju för att skjutsa sen dricka två koppar kaffe på plats för att sedan åka hem,göra sig iordning och nu är jag helt klar! Men börjar inte förens 10:15!
Vill inte åka för tidigt heller och stå där och vänta som ett fån..

Jag kvävs i jeansen men jag ska ha dem endå! :P
Helgen blir förhoppningsvis fullspäckad med utgång imorn,rättviks marknad på lördag och fiske på söndagen!
Hade gärna vart på Sandras 20-års fest på lördagen också men fattade fel datum..

Undrar om jag hinner få mina pengar tills imorn.. Annars kan jag inte göra något utav de ovanstående sakerna!

Nej undrar om jag ska börja dra mig ut till Fornby redan fast klockan bara är 09:05...
Kanske inte ens finns någon parkerings plats så man får snurra runt där i ett par minuter.. Det löser sig.. Lotta lär dock sitta i bilen under tiden men idag blir nog en kort dag så det går nog ingen nöd på henne... :)

Puss o kram!

_*Du får mig att le i hela kroppen,Tack för att du finns i mitt liv*_

Plugga!

Imorn börjar jag på Fornby folkhögskola! Äntligen säger jag bara.. Min handläggare ringde idag runt fem och sa att jag kommit in! Ska bli så roligt och framför allt skönt att få göra något på dagarna! Det kanske blir något utav mig med tillslut? ;)

Utgång på fredag med Maya som vi ska fira ordentligt! Får se vart det bär av!!! :)
Ska snart åka och handla och har precis diskat! Tro det eller ej,jag har tillockmed plockat här hemma idag trots att jag somnade på soffan och sov ytterligare fyra timmar efter att ha skjutsat Patrik till jobbet!!!

Massvis med kaffe för att det är så gott!
Marie gumman har vart och hälsat på och jag har bestämt mig för att jag blivit förälskad i hennes vovve Pierre!!! Hur söt som helst!

Var ut till Abbey en sväng igår eftermiddag.. Gillar inte det jag ser.. Hoven har liksom växt utanför skon och hon ser deppig ut.. Men jag kan inget göra.. Iaf inte nu.. Speciellt inte om hon är betäckt vilket jag får reda på i OKTOBER!!! Blir så ledsen över att han inte sköter henne som lovat. Tänker på henne hela dagarna och vetskapen om att hon får stå där och inte göra något får mig att må illa.. Hoppas hoppas hoppas att hon inte tagit sig.. Då får jag tillbaka henne i Mars.. Är hon betäckt får jag inte tillbaka henne förens nästa höst.. :(

Puss o kram!

P.s 50-års festen i Lördags var super rolig! Med massa dricka och massa trevliga människor! Det vill jag göra om! D.s

En månad

Har nu vart hemifrån i en månad.
Vart och hälsat på mor o familj i Tierp samt byggt stall och varit barnvakt i Säter!
Så i Torsdags var vi äntligen hemma igen! Skönt att sova i egen säng och bara vara.. Men vi har haft så otroligt roligt under tiden vi varit borta och umgåtts med underbara människor!

Just nu sitter jag i Medväga i väntan på att det ska bli ost o skinkfylld snitzel(?) med klyft potatis!
Kör nu en Mitsubischi Lancer Hb från -90 som går som en klocka efter mycket om och med.
Bror min tog sig tid att laga det felet som var. Åkte hem med den från Tierp,höll i tre dagar sen tvär dog den av ngn konstig anledning.. Inte ett ljud uppstod när jag vred på tändningen och det luktade ingen bensin.

Så måndagen efter min födelsedag kom två bröder,mamma och Janna för att fira mig och bogsera bilen till Tierp.. Följde med och stannad i två dagar sen bar det av hemåt i mörkret utan belysning till hastighetsmätaren.. MEN det gick bra ändå. Bror Mikael körde till Hofors där han bor och sedan fortsatta jag min resa mot Säter.
Kom fram efter två och en halv timme. Tog längre tid än vad det brukar göra men körde småvägar från Hofors till Säter!

Bilen behöver en rejäl städning vilket jag ska ta itu med när som helst!
Idag har vi vart och röstat samt handlat för att åka hit till Medväga.

Har en tvätt i maskin nere också. Vi ska även planera inför Mickes 50 års kalas som sker den 25:e! Ska bli så roligt och det kommer mycket folk! Gott dricka och god mat serveras!!!

I kväll är det valvaka med Tibäck som gäller! Vaknade idag kl halv två då vi var uppe och tittade på film tills halv fyra-fyra  natten som var. I natt får det inte bli lika sent för då väntar banken och skatteverket samt lunch på mat o potatis!

Tack tusen tack Janna för den fina nya bloggen!

p.s *någon* har vart in på min fb och tagit bort vänner som tillhör en *viss* familj.. Nu är de tillbaka och lösenordet bytt så ha så roligt med att testa det nästa gång! Du blir inte smartare,bara mer korkad! d.s

//Elin Lindfors!!!

RSS 2.0