Tönt!

Väldigt moget av dig att gasa så fort du ser mig. Det får mig bara att inse ännu mer vilket rätt beslut jag tog med att lämna dig!
Vad är det du försöker bevisa med det igentligen? Att du är cool? För det är du då inte! Och jag vet att du och den *där* har något på gång.. Det är så självklart!

Varmt varmt varmt är det! Äntligen!
Och jag har vart och firat midsommar i Säter och det var den bästa någonsin!
Dock så känner jag mig inget vidare idag,har ont i halsen och tror att febern är pågång IGEN!

Ska titta på mer True Blood nu för det är så sjukt spännande! :)
Träffade Marie häromdagen och denna gång hade hon med sig Erik! Det var väldigt trevligt,vi tog några drinkar men blev aldrig mer än så. Alla var trötta efter midsommaren!
Peace and Love är i full rulle och det märks! Här går det förbi folk hela tiden med öl i handen då dom varit till statoil och handlat chips! Fullt med trafik och ja bara härligt väder! Perfekt för festivalen! Men vi kommer inte att gå.. Alldeles för dyrt sedan var det ingen artist som riktigt lockade heller, eller ja dem föll inte oss i smaken ;)

Jag älskar detta väder! Jag älskar allt med mitt liv just nu! Mer än någonsin förr! Mår så himla bra med min livssituation så ingen kan förstå det! Helt underbart!

Jag? Uppe nu?!

Gick upp kl sex imorse. För att följa med älsklingen till bussen och gå ut med Lotta SAMT att stoppa i en maskin med tvätt!
Så nu går tvättmaskinen nere i källaren för fullt och kaffebryggaren är på!

Jag är vaken och klockan är bara 07.02!!! Och jag känner inte för att gå och lägga mig igen!


Verkar bli extremt fint väder idag då det inte finns ett moln på himlen! Hade svårt att somna igår igen.. Tänkte mycket på syster. Om ändå soc i Tierp kunde fatta något någongång!

Sen att visa en 17-åring med en kriminell/missbrukare till kille ,där det springer råttor på deras halsar när de sover i hans lägenhet, bilder på barnet hon har i magen!? Det är helt jävla sjukt hur folk beter sig!
Fattar ingenting! Men sen blir jag så jävla besviken på henne också när hon står och ljuger för mig.. Hon skulle ha tagit bort barnet i Måndags men det sa hon inget om utan det kom fram på andra vägar.
Vill verkligen inte att hon ska föda detta barn då hon själv måste få ordning på sitt eget liv som gått helt åt helvetet! Det är inte sjyst mot barnet! Det har jag sagt till henne men man blir inte förvånad om hon inte tar åt sig det.. Hur som helst så älskar jag min lillasyster extremt mycket och finns alltid för henne men tycker samtidigt att det ä så fel detta!


I kväll bär det av till Säter för att vara där över midsommar, så kommer väl hem på lördag/söndag.
På lördag ska jag och Patrik eventuellt med Tobias och kika på när dem åker skoter på gräset...
Pyssla om lilla Alicia! Ser framemot midsommar då jag tror denna kommer att bli den roligaste någonsin! Men god mat,god dricka och trevliga människor runt omkring sig!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan för att dricka kaffe och samla energi för att städa och packa!
Nås på nya nummret i helgen ;)

Jävla papperslappar.

Förbannade jävla papperslappar till pengar att förstöra!
HATAR att det ska styra hela världen!

Patriks första dag på nya jobbet hade iaf gått jättebra!

Jessica sitter i soffan,Lotta sover och Patrik ligger utslagen i sängen! :)

Nu blir det mer kortspel!
Tjoho tjohej!

Ingen rubrik?

Nyss varit ner till Ica för att skrapa ihop dem sista slantarna till någon jävligt onödigt som cigg.. Nu ska vi båda börja dra ner på det och sluta INNAN sommaren är slut.
Patrik lagar mat och syster och jag ska spela kort!

Såg motorsågsmassakern igår.. Fan vad jag skrek och hoppade till.
Ikväll ska vi se mer skräckfilm och hoppas på att syster inte somnar denna gång. Hon somnade direkt efter första filmen :)

Ska träffa Anna-Karin på tisdag också om allt går vägen! Luncha på stan,blir hur bra som helst!
Jaha då vart maten klar innan vi han spela kort ;)
Korvstroganoff med ris! Mumma!

Oooonej...

det är ingen som seriööööst tror att du kommenterar anonymt... sååå feg skulle du aaaaldrig vara... eller?



 Smart du är Emma! Varför har du inte vunnit pris i smarthet?


Men herregud skaffa dig ett liv människa.

Ja vad ska man säga igentligen? Patetisk och lögnare är bara förnamnen på vad du är!

Du är inte värd att skriva om mer så därför skiter jag i det så kan du ju fortsätta kommentera anonymt medans du läser om mitt perfekta liv!


Blev en sväng ut till Medväga igår eftermiddag för att vara där över dagen. Mycket härligt nu när det äntligen är sommarväder! Vi fixade till i trädgården och så. Sen tog jag och Patrik ett varsitt fiskespö och gick ner till älven för att prova fiskelyckan.. Men det vart inget eftersom dom hade öppnat forssen. Men det var iaf väldigt mysigt och kul!

Patrik åkte hem till sin syster i Säter.. Så nu är man sambofri tills imorn!
Undrar jag vad man ska hitta på för skoj ikväll då? Städa behövs verkligen så det ska jag iaf göra.. 

Får helt enkelt se vart kvällen leder ;)


Ha..He..Hi..Ho..Hööööö

Sitter och väntar på mat! Idag blir det köttfärssoppa! Mumma!!!
Maya kommer förbi lite senare ikväll innan hon åker till sthlm och hämtar sin mamma m.fl från arlanda!
Håller på att sprina upp och ner i dessa förbannade trappor också! Nu vill jag ha en tvättmaskin här uppe i badrummet inte tre trappor ner! Det som är drygast är att bära upp allt sen när det ÄNTLIGEN har torkat!

Hahaha hoppas nästan att det blir som Tommy berättade om vilka som ska flytta till lägenheten i samma hus som oss.. Ja vad ska man säga? Blir det så så blir det ju sjukt roligt. DÅ kan du inte gömma dig.. SLAMPA!

Kom just på mig själv att det där lät precis som något som just den personen skulle sagt/skrivit! Men aja.. Till skillnad från andra så kan jag helt stå för det jag skriver här och gömmer mig inte!

Bra musik spelas ur högtalarna,kaffet smakade gott,ciggen också PLUS PLUS PLUS att det ÄNTLIGEN är fint väder.. Eller ja till stor del av dagen har det varit soligt och varmt.. Kom dock en regnskvätt på förmiddagen/tidig eftermiddag!
Kanske kanske kanske blir det stochampionatet i Juli! Hoppas jag hunnit få mina pengar tills dess bara!

Gud vad jag vill ut till stallet.. Bara glömma alla bekymmer(fast jag inte längre har några) men så skönt att komma ut på dit och bara ta en körtur i skogen,känna kraften och dånet av hovarna i högt tempo, och njuta av allt! Saknar Abbey så jag blir galen! Måste ut till henne snart! Pussa och krama om henne! Känns som om att jag svikit henne så sjukt mycket men har inte haft orken att åka dit.. Mår dåligt av att inte vara hos henne. Måste även dit för att ta reda på det sista av mina saker.. Men i Januari får jag tillbaka henne!!! Och då kommer jag att ställa henne i Säter förhoppningsvis för att hjälpa Patriks syster och man med inkörning/träning av deras hästar!
Ibland är det jätteskönt att inte känna att man måste till stallet varje dag fast man är sjuk eller sjukt trött.. Men ibland och oftast saknar jag det!

Nej nu ska jag inte vara så tråkigt utan umgås med min älskade!
//Elin
P.s Janna! Jag kom på hur man böt bild! Eller ja... Patrik gjorde ;) D.s

Kvällens bravader!

Jag ser verkligen fram imot ikväll då jag och Patrik ska gå över till Nyström för att förfesta och vänta på vart kvällen leder. Kanske blir det utgång kanske inte. Förhoppningsvis kommer Marie också! Lotta får också följa med då jag ej kunde hitta någon hundvakt som kunde..

Var iväg med Marie nu på morgonen till BTC för att låsa upp våra mobiler.. Han kunde låsa upp hennes mobil men med min var det lite problem. Så han fick mitt nr så skulle han ringa när den var klar. Han ringde nyss och frågade om det var okey att ominstallerade den och att den var isf klar inom en halvtimme.. Så ska hämta den senare idag när vi går till Nyström.

Har sms:at med Bibbi´s nya ägare (en ettåring efter Clay som jag sålde) och frågat hur det gått.. Tråkiga nyheter fick jag då hon vart hos Lindblom och fått reda på att hon har bockhovar... Verkligen skittråkigt. Men hoppas att hon kommer igång igen!

Mejlar lite med min kära vän Anton från Malta.. Han vill så gärna att jag ska fixa några lopp åt honom i juli då han kommer till Sverige igen.. Hade jag haft Abbey hade han mer än gärna fått köra henne. Han är verkligen en duktig kusk och så som han brydde sig om henne på Eskilstuna har jag aldrig och kommer jag aldrig få se en annan kusk göra! Skulle vara trevligt om jag kunde ta mig till Lindesberg den 18:e för att återse honom men då bilen är ganska olaglig vet jag inte om jag kan.. Bara en sak kvar att fixa på den så hoppas att den hinner bli klar! Men var ju det med sommardäcken också som är nere i Tierp ännu.. Och visst går det att plocka ur alla dubben och åka endå men då har jag ju inge vinterdäck till vintern istället... Haha jaja problem finns det alltid.

Ska förresten träffa Helen någon dag framöver. Och hoppas att hon tar med sig Isa. Vi ska ta en fika och prata då hon saknar mig och självklart jag henne.. Hon har varit den enda i den familjen som förstått mig och själv erkännt att Johan är väldigt omogen och att jag behöver en mognare kille! Samt att hon fick mig att inse varför det tog slut mellan han och hans förra tjej.. Precis av samma anledning det tog slut mellan oss.. Att behandla mig som luft och få mig att må så psykiskt dåligt! Men killar som behandlar mig som luft är mig inte värd! Dem kan få sitta vid sina jävla datorer men det finns en gräns!
Alla mina vänner vet hur jag hade det med honom.. Han köpte mig.. Tycker endå att det är jävligt barnsligt av honom att inte kunna träffa mig.. Då jag har saker jag vill förklara för honom och sen att jag vill ha mina bilder sedan 6 år tillbaka på min dator! Volvon är igentligen också min då jag betalade betydligt mkt mer på den än vad han gjorde och jobbade åt honom på Lekland och GRATIS!!! Inte en krona fick jag se under dem åren!
Sen skickar han ett mejl till mig på Fb och beklagar sig att han blir ledsen när han tänker på vad han kommer att sakna.. Och när jag svarar då ljuger han om att Helen har skrivit det mejlet.. Patetisk är du!
Finns flera personer som är patetiska inte bara du,och den personen är tillockmed omognare än dig! Konstigt att det går! Men där ser man att både han och den andra personen kan ju ta varandra i handen för hur man tro något sådant om en man känt i sex år det finns inte ord till det helt enkelt.

Nej nu ska jag väl ta och städa innan Patrik kommer hem igen. Musik på hög volym och tralla runt här som på moln för jag mår bättre nu än någonsin!

Sjukhusvistelsen med mera.

Efter att ha blivit frågad av Marie varför jag slutat att skriva blogg så insåg jag att jag skulle göra ett inlägg!
Hänt mycket sedan sist jag skrev. Har haft en nära döden upplevelse då jag hamnade på sjukhus i 19 dagar med dubbelsidig lunginflammtion,blodförgiftning av ngt konstigt slag och hög feber!
Låg nedsövd i 6 dagar på intensiven i respirator med ca 10-12 nålar i armarna och en slang på halsen som gick ner till hjärtat. Med flera olika antibiotikor och medeciner!

Efter 8 dagar uppe på intensiven blev jag förflyttad ner till infektion där jag låg resten av tiden. Hade då ett eget rum med egen dörr så fick mycket besök. Efter några dagar där så insåg doktorerna att min vänstra lunga behövdes tömmas så var upp till röntgen där en läkare bedövade och satt i en slang i lungan! Gjorde så förbaskat ont då han kom åt revbenen! Hade den i i tre dagar och det blev ca 1 1/2 L vätska!

Hela familjen kom på besök och fick mig verkligen att skratta.. Men gjorde så ont att skratta då det högg till i lungan hela tiden! Patrik,Maya och Paula var också besök väldigt mycket och det kändes otroligt bra! Även Johan var dit en gång och fällde några tårar...
Maya rakade mina ben då det var som en djungel både där och under armarna,kunde inte gå eller stå så det var svårt att raka sig! Kunde knappt sitta upp utan att bli helt slut!

Patrik tog med mig ut i rullstolen varje gång han var där och det var så skönt att komma ut! Men det tog väldigt lång tid innan jag kunde äta något,kräktes bara hela tiden och allt smakade BAJS!!!

Det hela började med att jag fick hög feber (40.5),halsböld och frossa. Åkte till blnge sjukhus men där gjorde dem inget bara tog ett prov i halsen och sedan skickade dem hem mig på alvedon kur. Dagarna efter då inget blivit bättre skjutsade Patriks mamma Eija in mig till falulassarett och innan jag visste ordet av så blev jag hämtad nere på akuten i rullstol. Det ända jag minns är att jag blev hämtad och sedan minns jag inget mer.. Inget utav att dem frågade mig om jag ville ha en tub ner i halsen för hjälp med andningen eller i näsan. Men hade gått med på det iaf.
Minns att dem tvättade håret på mig och en gång när mamma och Patrik kom sen inget mera. Personalen och dem som kom på besök skrev i en dagbok varje dag om vad dem gjorde och hälsningar osv. Men känns fortf helt sjukt att jag varit så sjuk,känns sjukt att jag kunde vart begrav nu...Det skrämmer mig lite även fast det finns vissa sjuka personer som önskar att jag vore död!

Nu är jag iaf hemma sedan en tid tillbaka men det kommer att ta upp till ett halvår innan jag är helt återställd. Har fortf ont i lungan när jag andas och ska gäspa och blir trött för ingenting! Samt märken efter där slangen till hjärtat satt!
Men åandra sidan så har jag ingen häst att ta hand om längre.. Måste verkligen försöka ta mig ut till henne någon dag och hälsa på henne! Saknar henne otroligt mycket! Och nästa år blir det att avla fram ett fin föl på henne!


Imorn eftermiddag ska vi hem till Nyström på fest! Kommer bli så roligt och hans syster Malin kommer också! Sen ska vi ut på krogen och förhoppningsvis kommer Marie gumman också! Var kul att träffa dig igen gumman! Denna gång ska vi inte bara shotta! ;)

Är orolig för lillasyster då hon fick reda på sin dom idag.. Vet ingenting om hur det blev om det blev ungdomsfängelse eller anstallt! Får ringa mor imorn och höra vad dem sagt!

RSS 2.0