Bara värre!

Vad ska man igentligen göra? Varför får man så mycket tid men endå så lite tid att tänka på vad som är rätt eler fel..

Min mage håller på att döda mig känns det som ibland.. Var till läkaren i onsdags och igen i torsdags för att ta blodprover med mera.. Får svaren på Måndag.
Har kramper och stickningar från och till hela tiden. Plus att min lunga fortf gör ont sedan sjukhus tiden. Väntar på en lung röntgen.

Har haft ett par trevliga timmar med Maya.. Hon är så underbar och förstår mig helt och hållet och lyssnar alltid och kommer med bra saker.
Druckit massa kaffe för att hålla mig vaken som chaufför i natt.

Ibland vill jag också bara kunna vända på en femöring och verkligen visa min frustration och mitt humör på riktigt. Så att denna förstår hur det igentligen är.. Vad problemet är i det stora hela osv.
Men det är inte alltid så lätt som det kan tyckas framstå.
Fick mindre pengar från fk än jag trodde. Jag har kommit i underfund med vissa saker dem senaste dagarna men nu till det svåra.. Att få dem att komma ut/fram på rätt sätt.. Det är värre det.

Nu ska jag bara ligga och sappa mellan tv kanalerna och njuta lite av att ha en stund ensam. Imorn blir det ommöblering.... Om det blir finare.. Njaaa det får vi se när allt står där jag vill ha det!

Myser

Sitter här i soffan och har precis druckit mitt fjärde glas rödvin.
Har städat och tänt ljus och ska snart gå sista vändan med Lotta.

Snart är snön här och dem vackra höstloven blir begravda.. Men ser endå framemot lite vitt på backen så det blir lite ljusare igen..

Måste börja med långpromenaderna igen. Känner mig rastlös och vill göra ngt och det enda som är gratis är att ut och gå och det är skönt och man är nöjd efteråt!

Imorgon händer inte mycket..
Men på söndag blir det IKEA med Louise! Behöver en hylla till badrummet!

Nu ska vovven ut sen ska jag ta mig ett sista glas vin och krypa till kojs.
Sov gott och dröm sött låt inte dem onda krypen bita dig ;)
//Elin

Ont..

Kommer att ha träningsvärk i min högra arm och mitt vänstra ben imorn då vi utan förvarning åkte och spelade badminton på friskvårds timmen idag. Men ett plus var ju att vi fick sluta sisådär två timmar innan vi igentligen skulle ha slutat ;)

Skolan har äntligen blivit mer vuxen.. Men ibland är det fortfarande ett dagis.
Pengarna är helt slut nu och jag får inte pengar förrens om två veckor.
Imorn röker jag mitt sista paket med cigg då jag inte har några pengar kvar alls att lägga på den skiten!!!
Peppar peppar ta i trä.. (Petar på bordet)

Varför har dem bytt gubbe på Efterlyst? Han var ju så rolig med sina glasögon och allt..
Nej nu ska jag duscha bort eventuell träningsvärk och den nuvarande halsonten.

//Elin!

Jaha ja..

Sitter hemma vid datorn och lyssnar på lugna favoriter..
Har precis skjutsat iväg Patrik,Mattias och Christer till kockmässan på stora björn.. Så nu är jag ensam hemma.
Önskar bara att jag kunde få komma hem från skolan någon dag och bara ta det lugnt.. Hann bara vara hemma i ca 40 min innan det var dags att bege sig till skräddarbacken och vidare mot stora björn..

Efter skolan åkte jag hem med Kim och drack kaffe och hjälpte henne att bada katten. Fick jaga honom ett par gånger då han slet sig från selen och hoppade ur badkaret så fort duschen slogs på.. Men ingen blev riven så vi är nöjda och han blev ren dessutom!

Känns som att Fornby är på en liten "barnslig" nivå.. Som tex igår då alla andra på hela skolan var på studie resa i sthlm så fick vi "Fugor" vara kvar och ha träslöjd,putsa till en smörkniv och gå och titta på träd! Idag fick vi en uppgift.. Att ta ett stort papper och göra fyra rutor och rita oss själva inkl familjen och intressen,vad vi skulle göra om vi vann 75.000 och vad vi ville bli som små o olika rutor då. Jag menar.. Detta ska vara förberedande för högskolan och jag kan sätta min högra arm på att det inte alls är såhär på högskolorna runt om i sverige.

Håller iaf på att läsa boken Twilight på engelska så det kommer att bli intressant att se hur mycket som dom inte tagit med i filmen. Annars är Fornby en trevlig skola med trevliga människor och jag kan väl tänka mig att vi snart kommer att börja ha riktiga lektioner.

Jag saknar något i mitt liv.. Självklart är det pengar men det är inte bara det.. Jag tror seriöst att jag saknar den sista tiden med Johan... Då allt var skit och jag mådde asdåligt.. Låter ju helt sjukt igentligen för så som han behandlade mig sista tiden ska ingen få göra igen..Men vi var ändå tillsammans i sex års tid och förlovade så jag skäms inte över att skriva detta. Skulle aldrig gå tillbaka till honom men ändå,förstår ni? Önskar trots allt att vi kunde vara vänner som vi sa..
Önskar bara att människor kunde vara ärligare och tala om i tid i tex ett förhållande att "Stopp!,Hallå detta fungerar inte vi kanske testa att göra något annorlunda.."

Att jag mår bra nu varje dag och är lycklig trots pengaproblem är nästan för bra för att vara sant.

Undrar vad jag ska göra fram tills att jag ska hämta pojkarna då... Kommer ju garanterat att somna men det får jag inte för då blir det svårt att somna sen och det blir inte bra för då får jag stressa som satan på morgonen eftersom jag stänger av larmet hela tiden.

ÄLSKAR MITT LIV NU TROTS MOTGÅNGARNA MEN BÄTTRE ÄN SÅ HÄR HAR JAG ALDRIG HAFT DET!<3

//Elin!


Fin fina bilen

Har idag vart ut till Medväga och gjort rent bilen invändigt.. Det behövdes verkligen,få bort allt skit och skräp!!!

Igår sov jag nästan hela dagen och bara låg och mös under täcket och hade en väldigt bra bakis dag!
Blev Liljan av alla krogar och det var inte roligt där alls men eftersom det var lång kö till s2 och vi kom inte in på flamman så fick det bli Liljan..
Fick lite för mycket att dricka men mådde bra tills jag kom hem. Typiskt mig.. Kan aldrig sluta dricka när det är dags utan att spriten ska komma upp igen.

Om någon timme ska vi gå till Nyström för att käka tårta och fira Maya baja som fyller 20! Nu är hon inte tonåring längre!!!

Skolan väntar imorn och jag ska hämta upp Kim vid Sibylla kl 08.10! Är inte hemma förrens vid tre tiden imorn så kommer nog vara ganska trött men det är så jävla skönt att ha något att göra om dagarna och jag känner mig så mycket piggare alla redan! Imorn är det första riktiga lektionen som gäller så vi får väl se vad det blir av det.. Ska göra en tonfisksallad att ta med och äta på lunchen då min ekonomi säger att jag inte alls har råd att betala 65:-(!!!) för lunchen i skolan.. MÅSTE tanka bilen imorn också..

Vill bara krypa ner i sängen nu och värma mig under täcket för att somna! Men somnar jag nu så lär jag väl vakna i natt ngn gng och vara jätte pigg och det blir inte alls bra!
//Elin

RSS 2.0