Milstolpe!

Har uppnått en milstolpe i mitt liv då jag skaffat mig ett gymkort!
Första passet var igår då jag,Patrik och Fredrik tränade axlar och bröst. Är ganska så öm idag kan man säga.
Men det var superkul och jätteskönt efteråt.. Var så trött på kvällen så jag kunde ha somnat sittandes.. Sen åkte jag och Paula i hennes bil en tur runt om i Borlänge och köpte kaffe.. Så blev lite piggare men kunde endå ha somnat just där.. När jag kom hem och skulle lägga mig så blev jag allt annat än trött! Drack mycket vatten innan jag la mig (vilket var dumt) så jag fick gå upp säkert 5 ggr och kissa.

För varje gång jag klev upp blev jag piggare. Somnade väl tillslut vid 04.30 då hade jag legat i sängen sedan 23.20. Vaknade från och till hela tiden, när klockan ringde kl 09.00 kände jag mig äntligen trött, så pass trött att jag kunde somna så jag slog av larmet, eller rättare sagt så knuffade jag på Patrik så han slog av det, och bestämde mig för att sova och skita i skolan. Hade aldrig orkat sitta i skolan med så lite sömn.

Inatt hoppas jag på en god natts sömn för jag kommer att bli tokig om jag inte får sova nu.

Har tränat kondition idag med Patrik och imorgon blir det att träna armar!
Går nu på ren kur med Cambridge vilket går väldigt bra med träning och allt.. Imorgon har jag "matstrejkat" i 6 dagar! Vägning och mätning på lördag,ska bli så intressant!
Testade lite gamla kläder som "garderoben" har krympt och såg resultat! Verkligen roligt. Har hitills från starten (med fusk och komb-kur) gått ner 10kg!

Hoppas på fint väder imorn utan stormvindarna! Önskar mig själv en god natts sömn!

RSS 2.0